TERMÉKEK

1. Lábszag elleni paszta kapható!

A cipőből, illetve a szandálból kiáramló kínos probléma könnyen megkeserítheti az életedet a melegben. Nem kell beletörődni, lehet tenni ellene!

Lábunk sok millió baktérium természetes élőhelye. Ezek a mikroorganizmusok az izzadtsággal, valamint az elhalt hámsejtekkel táplálkoznak, és melléktermékeik kellemetlen lábszagot okoznak. Emellett azonban az is előfordulhat, hogy valamilyen gombás fertőzés áll a háttérben.

Mit lehet tenni az orrfacsaró illatok ellen,
ha már a napi többszöri lábmosás sem segít?

Naponta legalább egyszer, de akár kétszer-háromszor is cseréljünk zoknit, valamint fontos, hogy minden évszakban legalább két pár cipőt hordjunk felváltva. Minden használat után tegyük jól szellőző helyre a cipőt és minimum 24 óráig ne hordjuk újra! Mindez segíteni fog abban, hogy megakadályozzuk a baktériumok túlzott elszaporodását.
Amikor az időjárás megengedi, használjunk oldalt nyitott cipőt vagy szandált, hogy lábunk megfelelően szellőzhessen. Ugyanakkor lényeges, hogy elkerüljük a műszálas zoknik viselését. Bizonyos esetekben ez a legfőbb kiváltó oka. Otthon pedig, ha csak tehetjük, járjunk mezítláb. Mindig igyekezzünk természetes anyagokból gyártott, jól szellőző cipőket választani, és kerüljük a műbőr lábbeliket.

Lábmosás után a sűrű pasztával vékonyan, de alaposan egészen bokáig kenjük be lábainkat, majd húzzunk rá pamut zoknit. Ismételjük 3-4 napig, és a lábszag illetve a lábizzadás akár hónapokra is megszűnik.

2. Kancatejes kozmetikai termékek!

Kozmetikánk, egyedülálló módon, kancatejes kozmetikai termékeket is árul.

A részletes terméklista illetve a termékekkel kapcsolatos bővebb infomáció a honlapunkon található.