Smink

sminkA smink legfontosabb feladata, hogy kiemeljük arcunk szép vonásait.
Fontos, hogy stílusunkhoz, egyéniségünkhöz leginkább megfelelő sminket viseljük, hogy így még magabiztosabbak lehessünk.
Fontos az is, hogy a megfelelő alkalomra a megfelelő smink legyen rajtunk. Oda kell figyelnünk arra, hogy kiemeljük előnyös vonásainkat, és alaposan palástoljuk az esetleges hibákat.

Kozmetikus hivatásom mellett okleveles sminkes vagyok. Pályafutásomat valójában sminkeléssel kezdtem. Természetesen alapfokú sminkelést tanultam a kozmetikus iskolában illetve a mesteremnél is, de a sminkes szakma csínját-bínját magántanáromtól, Marinelli Elenitől tanultam, aki lehetőséget adott betekintenem a szakma rejtelmeibe (bemutatók, fotózások), ami tanulóként csak keveseknek adatik meg. Smink tudásomat nem pár alkalomra szóló csoportos sminkoktatásos tanfolyamok alkalmával sajátítottam el, hanem közel 3 évig tartó folyamatos és egyéni magánórák segítségével, ahol az oktatás végéhez közeledve, már én magam is besegítettem az oktatásba, a versenyekre való felkészülésekre. Természetesen fontosnak tartom a folytonos képzést és fejlődést, mert ebben a szakmában naprakésznek kell lenni.

Sminkjeimet professzionális sminkfelszereléssel, minőségi, tartós alapanyagok felhasználásával készítem. Ahhoz, hogy tökéletes sminket készíthessünk, elengedhetetlen a szép, megfelelően hidratált, problémamentes bőr, egy formára szedett szemöldök, illetve a bőr szerkezetének, és az ápolóanyagok használatának ismerete.  Kozmetikus végzettségem révén megvan a megfelelő elméleti tudásom a bőr szerkezetét, anatómiáját tekintve, ami elengedhetetlen a megfelelő, igényes munkák elkészítéséhez.

A smink egyik legfőbb értelme, hogy felfedi, sőt kiemeli az egyéniséget.
Mindenki más, és ez a szépségünk lényege.

Kérem tekintse meg munkáimat!