FÜLLYUKASZTÁS

fülbevalóA jól megválasztott fülbevaló nemcsak divatos kiegészítő, de teljesen új keretet is adhat az arcnak, illetve nem utolsó sorban remek kiegészítő.

A füllyukasztásnál azonban nem árt odafigyelni arra, hogy megfelelően ápoljuk a fülünket. Sokan lyukasztatják manapság ki a fülüket, hiszen divatosak akarnak lenni, és a fülbevalók legnagyobb része lyukasztott fülre készül. Ha belőttük a fülbevalót, akkor eleinte nagyon kell ügyelni a bőr tisztaságára. A lyukak hegesedése, varasodása elkerülhető, ha napközben forgatjuk a fülbevalót, persze csak tiszta kézzel. A gyógyulást követő pár hónapban ajánlatos mindig- még éjszaka is azt a fülbevalót hordani, amit a belövés alkalmával a fülcimpába helyeztem, ugyanis ezek orvosi fémből készültek, a rájuk való allergia igen ritkán fordul elő, valamint teljesen sterilek. Van, akinek más fémekre allergiás a füle, ilyenkor nem szabad kísérletezni, érdemes inkább arany, vagy ezüst fülbevalókat hordani még a teljes gyógyulás után is. Ha azonban szerencsénk van, 1-2 hónap után már más fémekből készült, vagy bizsu fülbevaló is hordható.

Az amerikai Studex cég fülékszerei 100 % steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók orvosi fém (ezüstszínű) felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus.
A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.